ZONGULDAK / EREĞLİ - Şehit Madenciler İlkokulu

0 (372) 325 10 15
0 (372) 325 10 11
Adres
ÇAYLIOĞLU KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ ŞEHİT MADENCİLER KÜME EVLERİ NO 34 EREĞLİ / ZONGULDAK
Vizyon
Şehit Madenciler İlkokulu ailesi olarak vizyonumuz; yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizin güç birliği ile Atatürk´ün gösterdiği yolda laik, demokratik, çağdaş eğitimi hedefleyen; milli ve manevi değerlerimize bağlı, bu günü yarının gözleri ile gören nesiller yetiştirmek. Öğrenci merkezli etkili bir okul anlayışını benimsemek, sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettirmek ve evrensel eğitim-öğretim ilkeleri doğrultusunda kurumsallaşmış bir okul kimliğine sahip olmaktır.
Misyon
Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, insan haklarına saygılı, hür ve bilimsel düşünme gücünü kazanmış; farklı görüş, anlayış ve çalışmaları hoşgörüyle karşılayabilen; bilgiye ulaşma yollarını öğrenmiş yetenekli; bilimsel, teknolojik, gelişmeleri takip eden ve bu gelişmelere katkıda bulunan; geçmişine sahip çıkan, geleceğine güvenle bakabilen öğrenciler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :Tam Gün
Başlangıç: 09:00 Bitiş: 14:40